sanitair laten plaatsen

Een badkamer om elke dag van te genieten

Is uw badkamer toe aan een opknapbeurt? Renoveer de hele ruimte, of vervang het sanitair. Of u het groots of kleinschalig wilt aanpakken, uw droombadkamer wordt werkelijkheid dankzij Brunekreeft Installatiebedrijf. Wilt u uw badkamer aanpassen voor mindervalide gebruikers? Ook hiervoor schakelt u de loodgieters en installateurs van Brunekreeft in.

Installatie van sanitair

aangepast toilet

Komt uw nieuwe bad, douche, wastafel, toilet of radiator niet op dezelfde plek terug? Dan verleggen we de leidingen. Zowel waterleidingen, riolering als verwarmingsbuizen werken we netjes weg.

Voor een complete vernieuwing van badkamer of toilet werken we samen met enkele aannemers zodat wij u een totaalbeeld kunnen aanbieden.

Wilt u een nieuwe badkamer zonder zelf uw hoofd te breken over de lijst met benodigde installatiematerialen? Zoek alleen het sanitair uit, bijvoorbeeld bij de showroom van Plieger in Amersfoort
De voordelen hiervan zijn dat u geadviseerd wordt hoe u uw ruimte zo goed en praktisch mogelijk kunt indelen, een goede kwaliteit van het sanitair en de complete levering van alle benodigde materialen. Dit voorkomt dat er extra kosten gemaakt moeten worden omdat het materiaal niet goed of incompleet is. Dus geen onverwachte extra kosten voor materiaal en/of werkuren.
Indien gewenst kunt u ook een budget aangeven. Ook met een kleiner budget is het mogelijk een prachtige nieuwe badkamer te maken met kwalitatief goed materiaal. Zowel wij als installatiebedrijf, als de adviseurs in de showroom denken graag met u mee!

 

Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden

Een aangepast toilet, bad of een aangepaste douche moet aan een aantal eisen voldoen. Brunekreeft Installatiebedrijf legt dergelijke voorzieningen vakkundig aan. Wilt u uw badkamer of sanitaire voorziening geschikt maken voor mindervaliden? Maak dan een afspraak met Installatiebedrijf Brunekreeft in Ede.

aangepast bad